Nieuws/Blog

Xsanadu Hulpverlening, Gesprekstherapie op afstand

Ondanks ook afgesproken kan worden op mijn praktijk bied ik ondersteuning op afstand.

Velen verlangen juist na een (extra) luisterend oor.

Hiervoor heb ik op diverse dagen een belmoment. De meesten voelen zich naar zo een gesprek weer meer opgeladen en gaan de dag met meer positieve energie tegemoet.

HSP er`s (H oog  G evoelige P ersonen) hebben in deze tijd vaak net meer last van energieverlies. Ook daar kan een telefonisch consult helpen om die energie weer terug te vinden.

De tarieven hiervoor vind je onder de button “Tarieven”

Langere gesprekken altijd eerst in overleg.

Je kan een gesprek aanvragen via Whatsapp. Ik stuur je dan een “Tikkie” of we bespreken een andere contactloze betaalwijze.

Ik ben te bereiken via Whatsapp op 06-22783566.

Uiteraard ben je ook welkom om een contactloos bezoek te brengen aan mijn website www.Xsanadu.nl.

Hier vind je ook een ruimer aanbod voor gesprekken op diverse gebieden.

Via “contact” kan je een telefonisch gesprek en of een bezoek aan de praktijk aanvragen.

Pas goed op jezelf, dan pas je ook goed op de ander.

Lieve groet, Arno [Xsanadu Hulpverlening]

Mijn UNIVERSUM

Welkom bij een nieuw stuk op deze website.

Hier zal ik zo nu en dan een stukje schrijven over mijn ervaringen. Het is goed mogelijk dat jij je hierin kunt herkennen.

Voel je verbonden met het UNIVERSUM

Komt het je bekend voor dat het soms lijkt alsof je antennes om je heen voelt? Sommigen zeggen zelf dat ze menen deze te zien? Wat zegt die dan over jou? Weet je zelf het antwoord? dat is mooi. Weet je het nog niet, wellicht kan het lezen van dit bloggedeelte je helpen om dingen duidelijker te krijgen. Ik zal een stukje uithalen uit mijn vroege jeugdjaren. Ik herinner me dat ik een jaar of 9 was. Ik lag op de achterbank van de auto van mijn ouders op hun te wachten. De auto was geparkeerd aan de rand van en dorp. Ik weet nog precies waar dit was, is hier echter niet van groot lang. Het was daar erg donker en ik kon zo, liggend op de achterbank door het zijraam naar de hemel kijken. Wat ik toen zag leek erg op deze foto:

Ik bleef lang in deze donker massa met al die leuke lichtpuntjes kijken. De maan liet me zien dat achter deze maan nog een veel grotere diepte was. Ik voelde duidelijk  “het oneindige”. Hierdoor ging er een heel bijzonder gevoel door mij heen. Dit gevoel is lastig om te omschrijven. Als ik er toch woorden aan zou geven zou ik de volgende woorden gebruiken: betoverd, verrast en ook wel weer herkenbaar, maar vooral VERBONDEN. Het was voor mij een bijzondere ervaring. Dit gevoel van “verbonden zijn” liet een deken van GELUK over me heen leggen. Het voelde toen ook warm, beschermd en veilig.

Het leek erop alsof ik stemmen hoorde die mij vertelden dat er meer is tussen hemel en aarde.

Ik voelde me toen werkelijk  “betoverd”.

Het gevoel van “VERBONDENHEID” bleef ik voelen.

Al dit maakte me toen erg nieuwsgierig.

Ik had enorm de behoefte om daar met mijn ouder over te praten. Ik heb dit nooit gedurfd. Het bleef “mijn geheim”.

Korte tijd hierna kocht ik boeken over het heelal. Ik wilde meer weten over de sterren aan de hemel. Het was een drietal boeken.

Door situaties binnen ons gezien ben ik uiteindelijk deze “verbondenheid” kwijt geraakt.

Ik zal in een vervolg vertellen hoe ik de wijze van VERBONDENHEID heb terug gevonden.